POSTED 04.05.2012 // Kl. 19:38

var uteHallo! Kom hjem for noen minutter siden. Jeg og nafisa hadde vært ute og pumpa syklene. Sykkelen min er helt hemma, det går ikke an å sykle på den engang -.- Nå er jeg hjemme og ser på film.Blogges!

 

POSTED 04.05.2012 // Kl. 14:29

helgHalla! Endelig er det helg! Det er så deilig med helg, selv om uken har gått fort er alltdi helg deilig. Nå sitter jeg på pcen og spiser fredagsmiks. Spørrerunden er forsatt på, ta deg tid og spørr meg noe du lurer på :) ---> TRYKK HER

Det gikk ikke an å laste opp bilde, så legger det ut  senere.

Blogges♥

POSTED 03.05.2012 // Kl. 15:45

SpørsmålsrundeHallo folkens! Jeg har tenkt til å spørsmålsrunde. Dere kan spørre om hva dere vil! Jeg skal svare dem, på en video hvis jeg klarer da, men jeg skal gjøre så godt jeg kan. 

POSTED 03.05.2012 // Kl. 15:41

StressJeg har kjempe mye lekser igjen. Jeg har nesten ikke gjort noe, fordi jeg trodde vi hadde masse tid igjen. Nå har jeg tenkt til å bli ferdig med alle leksene mine.


Meg, da jeg var liten. x)

POSTED 02.05.2012 // Kl. 22:21

Inspirasjon : Blossom treeJeg syns kirsebær blomster er utrolig søte & fine. Jeg er ikke sikker på om det var en i øreåsen, men det treet var rosa daa. Det fins masse i japan og korea da, tror jeg. Det er iallefall fint når det er høst, fordi da daler bladene ned :)) 

MALIN TRAN' [fotoblogg] - Körsbärsblommor.         lux eterna           LifeShutterSpeed -

? today is a good day to die         Untitled           FY! Cherry BlossomsPOSTED 02.05.2012 // Kl. 20:08

Summer vibrationDa har jeg tatt noen bilder idag. Det var utrolig deilig og varmt i dag. Alle bildene er tatt av meg ( ikke redigerte bilder )POSTED 02.05.2012 // Kl. 14:43

Siste litenJeg har en uvane, at jeg driver med å gjør lekser sent i uka.. På Mandag tenker jeg '' Jeg har jo masse tid da, jeg gjør dem i morgen'' Så venter jeg til neste dag. Så tenker jeg det samme, men jeg gjør litt lekser. Så i siste liten, så må jeg stresse for å gjøre leksene mine. Jeg må slutte med det, og gjøre lekser tidligere i uka. 


You're my sun ♥


POSTED 02.05.2012 // Kl. 14:37

Sol!Hei folkens! Nå sitter jeg her og chiller etter en løpe runde. Vi hadde en vanlig skole dag og på slutten skulle alle i klassen min ned på løkka å løpe. Det var skikkelig varmt, så når jeg løp ble jeg litt svimmel og hadde vondt i hodet. Nå er det bedre daaa! Det er varm og deilig dag i dag! :)


Spiser ris med kyllig og grønnsaker ♥

POSTED 01.05.2012 // Kl. 23:46

3 år siden...Jeg lagde denne bloggen. Jeg har ikke hatt andre blogger enn denne her. Det er ganske morsomt å se tilbake bildene og innleggene som jeg hadde lagdt ut. Jeg ville lage et innlegg om dette, fordi jeg syns det var litt spesielt at jeg har hatt denne blogge i 3 år.


hahhaa, lol. Sånn jeg så ut for kanskje 3-4 år siden? x)

POSTED 01.05.2012 // Kl. 22:45

Nytt designJeg er ganske fornøyd med det designet jeg har nå. Jeg har funnet mange som jeg ikke har vært så særlig fornøyd med, fordi str på bildene blir litt sånn hemma.. Men dette designet passer perfekt til bildene mine. Jeg skal fikse header senere, om jeg får det til da :) Jeg skulle blogge om dette istad, men jeg måtte sove.. Da jeg latet som jeg  skulle sove, tok jeg fram pc'n, men når jeg tok den opp var det ikke internett. Så jeg måtte liste meg ned til kjelleren. (Har tre etasjer, og jeg sover øverst.) Jeg føler meg pro, fordi ingen merka meg... :))
POSTED 01.05.2012 // Kl. 19:30

All Stars Converse

POSTED 01.05.2012 // Kl. 19:16

Kingdom of sushiHeisann søtinger! I dag har jeg vært i oslo med nhi. Vi var i en resturant som het best friend. Det er resturanten til mamma. Da vi var der tok vi bilder og spiste mat :) Da vi kjørte dro nhi hjem på hjem veien, så kjørte vi hjem. Etter jeg hadde vært hjemme i 5 minutter, dro jeg ut med nafisa og andrea. 

Blogges ~Hei & velkommen Mitt navn er Camilla Nguyen. Jeg er 14 år gammel og bor i Sarpsborg. Denne bloggen handler for det meste om hverdagen min og andre diverse ting som jeg føler for å skrive om. Håper du liker bloggen min!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicDESIGN AV

hits