POSTED 13.08.2013 // Kl. 15:24

NIKE & TANNREGULERINGHallo! Jeg har fått nye joggesko. De er utrolige lette og deilige å bruke. Jeg andbefaler disse skoene. Nemlig Nike Free 0.5. Jeg kjøpte de i en butikk i Nordby, som heter Sport shopen. Det var salg, så de kostet bare 999kr. Orginal prisen var 1100kr. Ikke så mye forskjell egentlig.Før jeg skulle til tannlegen i dag, tok jeg meg en joggetur med Hannah. Joggeturen var ganske kort, men den var tungt. Rett etter at vi hadde jogga, dro jeg til tannlegen. Jeg hadde grua meg i flere dager for å trekke tenna, men da jeg kom dit fikk jeg vite at jeg skulle få regulering istedenfor. Så da var reguleringen på.Har du hatt/har regulering? :-)

POSTED 12.08.2013 // Kl. 21:02

I'M BACKHeihei! Som dere ser har jeg startet å blogge igjen. Jeg vet at det har vært veldig dårlig blogging de dagene jeg faktisk blogger, som de siste innleggene. Jeg har merka at de er veldig kjedelige, og ikke noe interessant i det hele tatt. Nå som jeg får brukt speilreflekskameraet mitt, så skal jeg ihvertfall blogge bedre. Om dere lesere har noe tips eller råd til meg, er bare til å kommentere :-)


 Jeg har egentlig ikke reist så mye i år, men jeg har i hvertfall vært i Danmark og Sverige. For å summere opp det jeg har gjort i sommer, kommer det bilder nedenfor. (Jeg har ikke bilder fra alt, men noen)


POSTED 03.08.2013 // Kl. 02:28

KontaktHeihei! Om du vil kontakte meg kan du gjerne sende meg en mail på
 Camillanguyenblogg.hotmail.com
Hei & velkommen Mitt navn er Camilla Nguyen. Jeg er 14 år gammel og bor i Sarpsborg. Denne bloggen handler for det meste om hverdagen min og andre diverse ting som jeg føler for å skrive om. Håper du liker bloggen min!

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPicDESIGN AV

hits